Meie Saatuse 22 koodi

Русский

Maagiline teekond enesesse ja oma Õnne juurde…

Alustame kursusega- meie Saatuse 22 koodi

22 Кода Судьбы(Эст)

Kutsume Teid kord kuus natuke pühenduma kõige olulisemale elus … Leida aeg endale… Hoolitseda enese eest… Läbi Värvi ja Aroomi meenutada, tunnetada, äratada ja täituda Armastusega ning jagada seda tingimusteta. Kord kuus me õpime uusi praktikaid, abivahenditeks Aura-Soma tooted ning Taro kaardid.

Loengud on kõigile huvilistel, kes teavad Taro kaarte kui ka kes alles avastvad neid. Põhiline eesmärk – Teekond TARO ringil ja Arkaanide – 22 Saatuse koodi süvendatud mõistmine. Mida see kursus annab tänapäeva inimesele? Aitab läbitöötada ja eemaldada minevikus saadud blokid, mõista oleviku ja julgelt vaadata tuleviku.

Me kõik oleme meie Elu Teekonnal. Iga üks oma teatud lõigul… Kutsun kõiki huvilisi liituma Suurepärase reisiga Suurte Arkaanide Maailma, igale neist pühendume 4 nädala jooksul. Nad aitavad meil näha maailma teise pilguga… Peategelase teekond- Jokkeri teekond, kes valitseb Universiumi-see on meie endi elulugu, kuidas me õpime ja areneme iga sammuga meie elurajal…

Kursusel me meenutame ja avastame ennast, oma potentsiaali, ressursse, unistusi ning viime neid ellu. Võluv Aura-Soma maailm (Värvi, Valguse ja Aroomi) on suurepärane meie toetaja sellel Tekonnal. Aura-Soma vägi aitab näha ja mõista ennast ning enda teekonda, missiooni ja eesmärki, avada Andeid ja Talente, märgata väljakutseid ja seda, mis segab elada täisväärtusliku Elu. Värvi kood avab teadmisi meie Hinge teekonnast. Aura-Soma on meie Hinge Pegel, kus me näeme ise ennast!

Igal kohtumisel teil on võimalus välja valida 4 Võlupudelit (Ekvilibriumit) ja kuulda ekspress-konsultatsiooni ja individuaalseid soovitusi. ” Meie olemus on värvid, mida me valime, mis kajastavad meie sisemisi vajadusi”. Teile tutvustatakse Kire värvi ja Hinge numeroloogilist koodi, lisaks oma Inglite nimed ja värvid.

Kui teile pakkub huvi enese tundmaõpimise protsess ja olete valmis tutvuma ja kohtuma endaga sügavamal tasemel- see kursus on Teile!

Universiumi tööristad on valmis Teid teenima!
Nii siis, teie Saatus – Teie Elu stsenaarium…Teie valik…

Kohtumiseni loengutes Salongis Si-Si!
Küsimused ja registreerimine+372-53-01-29-00

Elena Batura – Aura-Soma Meister-praktik, Intuitiivne Konsultant ja Taroloog, Energiaterapeut (Venemaa Rahva Meditsiini Assotsiatsiooni diplom – Moskva), Reiki Meister-õpetaja alates 2006 a.,Õpetaja-psühholoog ning lihtsalt Õnnelik ja Edukas Naine, Projekti autor ja Psühholoogilise tervise keskuse “Harmoonia” juhataja Pihkvas.

„Harmoonia Teile“ Tallinnas, Tartus ja Elvas(Facebook)
Registreerimine+372-53-60-97-98

Закладка постоянная ссылка.

Возможность комментирования заблокирована.